Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@10:10:59 GMT

الو باتری در خصوص باتری های فرسوده می گوید

تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۴۷۲۴

الو باتری در خصوص باتری های فرسوده می گوید

طبق قوانین بازیافت، قیمت باتری ماشین که دیگر قابل استفاده نست، نباید با دیگر ضایعات خانگی در یک جا قرار بگیرد، زیرا باتری برای محیط زیست به شدت مضر است و دفع آن تهدیدی برای سلامتی انسان محسوب می‌شود. اما چه بر سر باتری بازیافت شده می‌آید و در کجا استفاده می‌شود؟ برای پاسخ به این سوال تا انتهای این مقاله از الوباتری با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
منظور از باتری فرسوده چیست؟
باتری خودرو یک ذخیره کننده انرژی است و وظیفه آن تأمین انرژی مورد نیاز سیستم‌های برقی خودرو می‌باشد. اگر باتری خراب شود، برخی از فعالیت‌های خودرو از جمله استارت زدن، نوردهی چراغ‌ها، شیشه بالابر و سایر فعالیت‌های برقی با مشکل روبه رو می‌شوند. همه باتری‌های خودرو پس از مدتی طول عمر آن‌ها به پایان رسیده و توان تولید انرژی برای خودرو را از دست داده که در این حالت به آن‌ها باتری فرسوده گفته می‌شود. باتری فرسوده یا کهنه دیگر قابل استفاده نیست و نیاز است که آن را با باتری جدید جایگزین کنید.قیمت باتری پراید
درون باتری‌های خودرو مقدار زیادی اسید باتری 60 آمپر  و سرب وجود دارد که برای محیط زیست و به خصوص انسان‌ها بسیار خطرناک است. به همین دلیل به هیچ عنوان باتری کهنه ماشین را در محیط زیست رها نکنید. باتری فرسوده معمولاً به عنوان یک پسماند سمی محسوب شده و وزن آن بر حسب مقدار سرب، اسید و آب داخل آن حساب می‌شود. آیا باتری کهنه و قدیمی خودرو امکان بازیافت دارد؟
همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم، باتری کهنه و قدیمی قابلیت بازیافت دارد و بازیافت آن بسیار ارزشمند است. از آنجایی که دفع و بازیافت باتری کهنه خودور، قوانین و مقررات خود را دارند، به هیچ عنوان آن‌ها را در محیط زیست رها نکنید و بهتر است باتری فرسوده ماشین را برای بازیافت تحویل نمایید.خرابی باتری خودرو
بازیافت باتری‌های قدیمی باعث کاهش ضایعات شده و از آنجایی که تا 99 درصد باتری‌های سرب اسیدی قابل بازیافت هستند، نیاز به استفاده از مواد اولیه و اجزای جدید را نیز کاهش می‌دهد. به جای نگه داشتن باتری قدیمی خود، مطمئن شوید که با واگذاری آن به شرکت ارائه دهنده باتری جدید در هنگام خرید، باتری کهنه شما بازیافت می شود. خرده فروشان قطعات خودرو معمولاً هنگام خرید باتری نو، اعتباری برای باتری کهنه شما ارائه می‌دهند.  

نحوه بازیافت باتری فرسوده خودرو
برای شروع فرآیند بازیافت، باتری‌های کهنه و فرسوده از مکان‌های تخلیه جمع آوری شده و به مراکز بازیافت منتقل می‌شوند. در آنجا سرب از پلی پروپیلن (نوعی پلاستیک) جدا می‌شود و به داخل کوره رفته تا ذوب شود. سپس از سرب برای تولید باتری‌های جدید استفاده می‌شود. پلی پروپیلن شسته شده و همچنین بازیافت می‌شود. در نهایت، اسید درمان و خنثی می‌شود.
باتری‌های جدید خودرو معمولاً با 80 درصد مواد بازیافتی ساخته می‌شوند و این موضوع به حفظ محیط زیست کمک ویژه‌ای خواهد کرد.
شما می‌توانید به چند روش باتری کهنه را برای بازیافت تحویل دهید:
1- تحویل به شرکت جمع کننده ضایعات
برخی شرکت‌ها ضایعات را جمع کرده و مواد بازیافتی را به کارخانه‌های بازیافت تحویل می‌دهند. از آنجایی که بازیافت باتری کاری خطرناک است، شرکت‌های خاصی این کار را انجام می‌دهند.
2- تحویل باتری شرکت ارائه دهنده باتری جدید
اگر باتری خودروی شما از کار افتاده است، می‌توانید با تعویض باتری فرسوده با باتری جدید، از شرکت فروش باتری، تخفیف دریافت نمایید.
3- ارائه باتری به مرکز بازیافت سرب
باتری خودرو یک زباله خطرناک است و وجود آن در محیط زیست، هم برای محیط زیست و هم برای انسان بسیار خطرناک است. شما می‌توانید باتری را به مراکز بازیافت سرب تحویل داده و در ازای آن هزینه دریافت نمایید. البته این روش کمی هزینه بر و سخت‌تر است و ترجیح بر این است که باتری را به مراکز ارائه باتری جدید تحویل دهید. ارزش باطری فرسوده و قدیمی برای کارخانه های باطری سازی
باتری فرسوده ماشین حدود 15 تا 18 کیلوگرم وزن دارد که از این میزان، 3 تا 4 لیتر آن اسید باتری است و بقیه پلاستیک و بدنه باتری می‌باشد. بقیه میزان وزن باتری سرب موجود در باتری است که ارزش زیادی برای کارخانه باتری سازی دارد.
از آنجایی که سرب یکی از مهم‌ترین و پرکاربردترین فلزها در دنیاست، در صنعت خودروسازی نیز به وفور از آن استفاده می‌شود. حدود 40 درصد سرب استفاده شده در باتری‌های خودرو، از بازیافت باتری فرسوده ماشین یا به اصطلاح باتری داغی تأمین می‌شود. این عدد، عدد بسیار قابل توجهی است. بقیه میزان سرب باتری‌ها از معادن سرب گرفته می‌شود. به همین دلیل کارخانه‌های خودروسازی ترجیح می‌دهند باتری فرسوده خودروی شما را دریافت کرده و تخفیف ویژه‌ای برای خرید باتری جدید به شما بدهند. با این کار باتری فرسوده نیز مجدداً به چرخه تولید بازخواهد گشت.  
قیمت باطری فرسوده به چه عواملی بستگی دارد؟
قیمت باتری کهنه ماشین به قیمت سرب جهانی بستگی دارد. از آنجایی که قیمت سرب مانند سایر فلزات مدام در حال تغییر است، قیمت باتری کهنه نیز مدام تغییر کرده و با افزایش قیمت سرب، قیمت آن نیز افزایش خواهد یافت. این قیمت‌ها جهانی بوده و به بازار داخلی مربوط نمی‌شود. گاهی در یک روز قیمت سرب به شدت افزایش یافته که در این صورت قیمت باتری کهنه و باتری جدید نیز افزایش می‌یابد. البته اگر قیمت سرب کاهش یابد نیز بر قیمت باتری کهنه و نو تأثیر می‌گذارد. اگر می‌خواهید قیمت حدودی باتری کهنه خودروی خود را بدانید، بهتر است به قیمت روز سرب نگاهی بیندازید.
 
باتری‌های کهنه را می‌توانید با خیال راحت با 3 روش گفته شده در بالا با باتری جدید تعویض نمایید. در حالی که اینها اغلب روش‌های سریع و آسانی هستند، اما بهترین راه، تعویض باتری با شرکت‌های فروش باتری است. از آنجایی که باتری به دلیل سرب موجود در آن ارزشمند است، شرکت‌ها آن را با باتری جدید تعویض می‌کنند.
حال که در مورد بازیافت باتری و ارزش باتری فرسوده خود اطلاعات کافی دریافت کردید، زمان آن رسیده است که باتری فرسوده خود را با یک باتری ایمن و جدید تعویض کنید. شما می‌توانید به راحتی باتری کهنه خود را به طور رایگان با باتری جدید توسط الوباتری تعویض نمایید. تیم حرفه‌ای ما در الوباتری به شما کمک کرده که باتری فرسوده و قدیمی خود را از خودرو خارج کرده و آن را با یک باتری جدید جایگزین کنید.
خرید باتری نو از طریق الوباتری و تعویض باتری کهنه، یک فرصت عالی برای افراد، تعمیرکاران و کاربران است که علاوه بر دریافت تخفیف ویژه، نصب رایگان را نیز دریافت نمایند.
ما در الوباتری، باتری فرسوده و کهنه شما را با قیمت روز خریداری کرده و در صورتی که تمایل داشته باشید، آن را با باتری جدید تعویض می‌کنیم. حمل، نصب و تست باتری به صورت رایگان انجام شده و هزینه اضافی پرداخت نخواهید کرد. کارشناسان ما در الوباتری آماده ارائه خدمات در زمینه تعویض باتری فرسوده ماشین و نیز راهنمایی برای انتخاب بهترین باتری برای خودروی شما هستند، برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.  
فروش اینترنتی باطری خودرو
در فروشگاه اینترنتی الوباتری می‌توانید انواع باتری‌ ماشین از برندهای مختلف را با گارانتی معتبر تهیه کنید. بسیاری از این باطری‌ها با گارانتی شرکتی بیشتر از یک ساله ارائه می‌شوند که با خرید آنها تا مدت زیادی نگران بروز مشکل برق در ماشین خود نخواهید بود.
برندهای باطری ماشین که همین حالا می‌توانید محصولات آنها را  از الوباتری خریداری کنید شامل برندهای زیر می‌شود:
-          باتری یوشو
-          باتری اوربیتال
-          باتری هندل
-          باتری کارپیل
-          باتری تینو
-          باتری واریان
-           
مجموعه الو باتری  علاوه بر فروش اینترنتی انواع باتری های خودرو امکان تعویض باتری ماشین در محل مشتری بصورت رایگان را دارا می باشد- باتری پراید ، باتری پژو ، باتری   و... قابل تعویض و فروش می باشد. ارسال محصول به محل مشتری
تمام لطف خرید آنلاین به دریافت آن در محل است. باتری خودرو وزن نسبتا سنگینی دارد که باعث می‌شود هزینه ارسال و حمل‌ونقل آن بیشتر از بسیاری از وسایل دیگر باشد. برای همین خرید آنلاین آن می‌تواند هزینه‌های غیرمنتظره‌ای را به شما تحمیل کند.
با خرید باتری مناسب ماشین خود از الوباتری، محصول را در منزل یا محل کار خود بدون هزینه ارسال دریافت می‌کنید. در نتیجه دیگر دلیلی برای نگرانی از هزینه ارسال بالا به خاطر وزن سنگین باتری وجود ندارد. اما این پایان کار نیست و الوباتری تا زمانی که نتیجه رضایت‌بخش خرید خود را مشاهده کنید با شما خواهد بود.

تعویض رایگان باتری خودرو در محل مشتری
تعویض باطری ماشین کار راحتی نیست و ریزه‌کاری‌ها و جزئیات خاصی دارد. احتمالا تا به حال با این مشکلات مواجه شده‌اید و می‌دانید که استفاده از تجربه تعمیرکاران متخصص تا چه حد می‌تواند فرایند کار را ساده کرده و مانع بروز مشکلات ثانوی احتمالی شود. خوشبختانه با خرید از الوباتری دیگر نیازی به جستجو به دنبال تعمیرکار مجرب و نگرانی‌های مرتبط با آن وجود ندارد.
الوباتری با پشتیبانی شبکه گسترده‌ای از نمایندگی‌های ارائه خدمات باتری و برق خودرو در کشور، هر جا که باشید باتری را همراه با خدمات رایگان تعویض باتری ماشین به شما تحویل می‌دهد. تکنسین‌های مجرب الوباتری با آشنایی کامل با سیستم برق و باتری خودروهای سواری در سریع‌ترین زمان و به بهترین شکل ممکن باتری ماشین را تعویض می‌کنند.
 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: قیمت باتری ماشین باتری خودرو باتری های خودرو بازیافت باتری باتری جدید باتری کهنه باتری ماشین تعویض باتری باتری خودرو خرید باتری جدید تعویض محیط زیست قیمت سرب باتری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟

در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

به گزارش آنا؛ استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آن‌ها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت.

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آن‌ها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. در این صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • سانفرانسیسکو؛ پیشرو در بازیافت آب
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • بهترین گوشی زیر ۱۰ میلیون؛ جنگ ردمی نوت 13 و A25
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود